HOLŠTÝNSKÝ PSTRUH.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY PSTRUH / 




INGREDIENCE: 4 menší pstruzi, 4 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, citrónová šťáva, 2 silnější pórky, 100g eidamu, petrželka, olej, mletá sladká paprika.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchané a očištěné pstruhy opláchneme, osušíme, uvnitř vytřeme směsí z utřeného česneku, soli a pepře, povrchu pokapeme citrónovou šťávou. Necháme v chladnu pul hodiny odležet. Očištěnou bi7ou část pórku nakrájíme na tenká kolečka, promícháme s větší polovinou strouhaného sýra a s jemně nakrájenou petrželkou. Směsí naplníme pstruhy a uzavřeme kovovými jehlami. Pstruhy potřeme olejem a vložíme na rošt předehřátého grilu. Grilujeme asi čtvrt hodiny. Posypeme zbylým sýrem a necháme pod grilem, až se sýr začne tavit a zlátnout. Poprášíme paprikou
a podáváme s opékanými brambory a se salátem.



HOLŠTÝNSKÝ PSTRUH. HOLŠTÝNSKÝ PSTRUH.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1421 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz